Dineke Bork

Na de HBO-V heb ik jarenlang ervaring opgedaan in de maatschappelijke (en jeugd-) gezondheidszorg, in verschillende functies. In elk van deze functies stond het begeleiden en coachen centraal.

In 2008 ben ik gestart met Coachtime4u, bureau voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik coach en train mensen met een persoonlijke en/of werkgerelateerde vraag. Ook werk ik in opdracht voor zowel profit als non-profit organisaties; ontwikkel en geef ik trainingen op maat, begeleide intervisie en individuele coaching. Tevens maak ik deel uit van het landelijk netwerk van work-life coaches van ProudMom(voor werkende moeders)en ProudWoman(werkende vrouwen 45+)en ondersteun ik vrouwen om een gezonde werk-prive balans te creëren/behouden. (www.proudmom.nl; www.proudwoman.nl). Daarnaast werk ik als trainer en coach voor Sensoor Fryslân.

Ik ben er van overtuigd dat je veel meer kunt dan je zelf soms denkt. Wanneer je werkt vanuit je eigen kracht geeft dat veel mogelijkheden en creativiteit. Mijn ambitie is om mensen te ondersteunen het beste uit zichzelf en uit anderen te halen.
Persoonlijke groei en ontwikkeling vormen in mijn werk en leven de rode draad.


Coachtime4u .... voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.